Menakshi Ramdhan is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Menakshi Ramdhan

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement

Stel een vraag aan Menakshi Ramdhan

‘Wat, hoe en waarmee?’ zijn vragen die ik vaak stel binnen mijn werk. Maar eigenlijk is de achterliggende gedachte ‘waarom’ hierbij veel interessanter. Deze vraag drijft mij in mijn dagelijkse werk, en als persoon. Vaak merk je dat de kern van verandering in het antwoord op deze vragen ligt.

Deze antwoorden en mijn visuele en creatieve aanpak gebruik ik om organisaties beter te begrijpen en verder te helpen in het optimaliseren van procesverbeteringen en verandertrajecten. Als Processpecialist en verandermanager probeer ik met reflectie en een gevoel voor de mens binnen organisaties het verschil te maken. Ik ben hierin de verbindende factor in een organisatie.

Waar ik ook werk: ik doe het met plezier en enthousiasme. Ik krijg grote groepen mee, maar put ook veel energie uit één op één contact. Met mijn gemotiveerde houding en kritische blik inspireer ik mensen. Mijn motto hierbij is: alles is mogelijk, indien je er maar in gelooft en blijft leren. Ik gebruik mijn observaties van iemands persoonlijkheid en competenties om deze boodschap over te brengen.

Mijn ervaring ligt voornamelijk in het bankwezen, de gezondheidszorg en binnen gemeenten. Maar ook in andere sectoren en branches ben ik breed inzetbaar. Zolang ik me maar met processen en mensen bezig kan houden ben ik een gelukkig mens!

Ik wil ooit nog… de wereld rondtrekken en mezelf op verschillende plekken in te zetten voor mens & dier.

NIEUWS-ARTIKELEN