Margreet van Staalduinen is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Margreet van Staalduinen

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Omgevingswet

Stel een vraag aan Margreet van Staalduinen

Met plezier deel ik mijn energie met de mensen met wie ik werk. Of het nu gaat om een strategisch verandervraagstuk of een implementatie van procesoptimalisatie, ik ga ervoor. Mijn sportieve achtergrond komt me daarbij van pas: ik werk gestructureerd, gefocust en doortastend naar het beoogde doel toe.

Ik zet in op gelijkwaardigheid en samenwerking; alleen dan ontstaan de mooiste duurzame ontwikkelingen. In de rol van projectleider en procesadviseur heb ik ervaring met procesbegeleiding, -verbetering en -vastlegging, projectplanning en coördinatie. In de rol van verandermanager heb ik op strategisch niveau bijgedragen aan verbetering in ketensamenwerking. De omgeving waarin ik mij als consultant begeef, varieert van gemeenten (sociaal en fysiek domein), tot de Rijksoverheid, uitvoeringsorganisaties en de bankenwereld.

Op mijn LinkedIn-pagina staat een overzicht van de door mij uitgevoerde opdrachten. Lees gerust ook de aanbevelingen van mijn opdrachtgevers, voor een completer beeld van mijn werk.

Ik wil ooit nog…een eigen boomgaard en bloementuin aanleggen.

NIEUWS-ARTIKELEN