Iris Meuffels is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Iris Meuffels

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement

Stel een vraag aan Iris Meuffels

Op dagelijkse basis hou ik mij bezig met procesoptimalisaties en verandertrajecten. Ik help organisaties om op een nieuwe manier te gaan werken en snel efficiëntie slagen te maken. Dit doe ik niet alleen voor hen, ik doe het ook met hen.

Ik ben energiek, sociaal, creatief en nieuwsgierig. Deze eigenschappen maken mij dan ook een ware Processpecialist. Ik word blij van het vinden van oplossingen, het verbinden van mensen en het verhogen van het werkplezier en de werkefficiëntie. Anderen zouden mij dan ook als een echt mensen-mens omschrijven, die overal logica weet toe te passen en iemand die met haar enthousiasme grote groepen mee kan krijgen.

Ik heb voornamelijk projecten gedaan binnen gemeenten. Van het Sociaal Domein tot de fysieke leefomgeving. Hier focus ik mij enerzijds op het in kaart brengen van de processen en anderzijds op de implementatie van deze nieuwe werkwijzen. Het stopt voor mij niet zodra iets er iets op papier staat. Ik betrek medewerkers bij het gehele traject en zorg dat ze zich betrokken en gehoord voelen. Alleen op deze manier kan een implementatie slagen.

Ik wil ooit nog … duiken in de drie mooiste plekken ter wereld.

NIEUWS-ARTIKELEN