Home » evenementen » Change in Overheid 2023

We zijn verheugd om 'Change in Overheid 2023' aan te kondigen! Het vindt plaatsop 7 december bij Beeld & Geluid in Hilversum. Na het succes van de vorige  editie in 2022, zijn laten we weer graag zien hoe verandering in overheidsorganisaties succesvol tot stand kan worden gebracht.

Met dit event hopen we te inspireren en kennis te delen. The People Side of Change organiseert dit event in samenwerking met De Processpecialisten, Change by design en Prosci.

 

VOOR WIE IS DIT EVENEMENT?

Dit evenement is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij veranderinitiatieven, transformatieprogramma's of projecten bij een overheidsorganisatie of een gelieerde organisatie (waterschappen, woningcorporaties, enz.). Daarnaast is iedereen welkom die werkzaam is bij deze organisaties en geïnteresseerd is in hoe verandermanagement en leiderschap de organisatie kunnen versterken.

PROGRAMMA

Wat te verwachten:

- Expert sprekers: belichten inzichten uit recent onderzoek en illustreren dit aan de hand van best practices uit de praktijk. De komende weken maken we de agenda bekend.

- Interactieve sessies: de kans om met experts en mededeelnemers  inzichten te delen en praktische tools te verkrijgen om de veranderkracht van jouw organisatie te versterken.

- Netwerkmogelijkheden: Verbind met collega’s uit het veld.

Ik meld me aan:

Mogen we u op de hoogte houden van de activiteiten van De Processpecialisten
Processpecialisten verwerken persoonsgegevens conform het privacybeleid.
Privacybeleid(Vereist)
* verplicht

LEES OOK